Dr. Both Emőke Interjú | BAGázs Közhasznú Egyesület

emoke_both_v1.JPG

A BAGázs Közhasznú Egyesület többszintű közösségi megközelítésben segíti a dányi és bagi romatelepeken élők társadalmi integrációját. Számos cikk jelent már meg a Bagázs munkájának fontosságáról. Dr. Both Emőke személyére, ugyanakkor talán kisebb fókusz irányul, pedig az egyesület elnökeként, kétségtelenül Ő a sikerek egyik központi eredője, a személyiségjegyei is nagyban türközik a szervezeti kultúrát.

Emőke egy igazi innovátor. Amikor úgy látta, hogy az állami keretrendszer nem elégséges a helyzet kezelésére, szervezett egy magánkezdeményezést, majd annak élére állt. Baráti, ismerősi körből kezdett el önkénteseket rekrutálni. Később tudatos építkezésbe fogott, lelkes önkéntesekből profi szervezetet épített, mely mára már komplex stratégiával rendelkezik.

Személyes karizmája révén fiatalkorú elkövetők számára sikeres történelemszakkört és múzeumlátogatást szervezett. Vezetőként megteremtette azt a közeget, ahol a munkatársak hatékonyan tudnak együttműködni.
Céges támogatói hálózatot épített, többek között a Prezit és a Morgan Stanley-t is sikerült megnyerni az ügynek.

Az adást meghallgathatod: linktr.ee/uzletiertek

Ne maradj le a következő adásokról, kövess bennünket:
https://facebook.com/uzletiertek
https://linkedin.com/company/uzleti-ertek

Hallgatói visszajelzések alapján szeretnénk az adást fejleszteni, támogass bennünket konkrét javaslatokkal. Írj a címünkre!